ZAŠTITA PRIVATNOSTI I OSOBNIH PODATAKA

Osobne podatke koje nam dajete na raspolaganje prikupljamo, obrađujemo ili koristimo kako bismo odgovorili na Vaše upite ili Vam osigurali ostvarivanje vaših prava temeljem zakonskih propisa.
Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka kao i prosljeđivanje istih ovlaštenim državnim institucijama i ustanovama uslijedit će samo u okviru važećih zakona Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, odnosno ako smo to dužni učiniti na temelju sudske odluke.
Vaši osobni podaci neće se davati trećim osobama niti se na drugi način stavljati na tržište.

O KOLAČIĆIMA

Kolačići su male tekstualne datoteke koje web-lokacije mogu upotrebljavati kako bi korisnikovo iskustvo učinilo učinkovitijim. Zakon navodi da možemo spremiti kolačiće na vašem uređaju ako su strogo potrebni za rad ove web stranice. Za sve ostale vrste kolačića trebamo vašu dozvolu. Ova web stranica koristi različite vrste kolačića. Neki kolačići se nalaze na uslugama trećih strana koji se pojavljuju na našim stranicama. Vaš pristanak odnosi se na našu web stranicu.

KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE?

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.

Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na web stranicama

OVA WEB STRANICA KORISTI KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja i oglasa, za pružanje značajki društvenih medija i za analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi naše web-lokacije s našim društvenim medijima, oglašivačkim i analitičkim partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali ili koje ste prikupili iz upotrebe svojih usluga.